Scarboro Office




This homeowner/entrepreneur made the decision to downsize her Inglewood Office and renovate her large basement to accommodate the change. The team’s workspace needed to be bright, functional and flexible enough to transition back into a family rec space upon resale. The space was completely finished with drywall, recessed lighting and vinyl flooring when we were hired to create a workspace for the small team.

It was important for this business owner to have a meeting table, a stand-up work area in addition to two sit down workspaces. A printing and storage area was also on the priority list, as well as a branded wall to brainstorm ideas with the team. Although we used Ikea products to accomplish the task, this client felt that it looked as good as a downtown commercial design, without the price tag!